بازدید مدیرعامل صندوق توسعه از بناهای تاریخی جنوب سیستان و بلوچستان
به گزارش مقاله های علمی، مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی در بازدید از اماکن تاریخی استان سیستان و بلوچستان، بازسازی و بازسازی این ابنیه را عاملی برای تقویت هویت ملی و نیز توسعه حوزه گردشگری تاریخی دانست.

به گزارش مقاله های علمی به نقل از روابط عمومی صندوق توسعه، هادی میرزایی با همراهی استاندار، فرمانداران و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان از بناهای تاریخی شهرستان های سرباز، ایران شهر، مهرستان و سیب سوران بازدید کرد.
او در این بازدیدها با بیان اینکه هدف از این سفرها شناخت بیشتر ظرفیت ها و فرصت های پیش رو در حوزه های احیای بناهای تاریخی و توسعه، ترویج و حمایت از هنرمندان و فعالان صنایع دستی و فرش دستباف است، اضافه کرد: به منظور تقویت فرهنگ احیا و با توجه به مطالعه و بهره مندی از الگوهای مطلوب اجرا شده در سایر کشورها بر آن شدیم تا قراردادهایی به روش BOT تنظیم نموده و بر طبق آن مراحل واگذاری ابنیه تحت پوشش صندوق به بخش خصوصی واگذار گردد.
رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی فرهنگی، همچنین با اشاره به لزوم ارتقای همکاری های متقابل با میان صندوق توسعه و مسئولان استانی و منطقه ای، اذعان داشت: انتظار داریم با افزایش همکاری با استانداری سیستان و بلوچستان، بناهای قابل واگذاری سایر دستگاه های دولتی که هم اکنون امکان بازسازی و بازسازی آن وجود دارد و این مهم تا به امروز محقق نشده، به صندوق واگذار گردد تا در راستای تقویت هویت ملی از آن اماکن بهره برداری گردد.
میرزایی، توضیح داد: از دیگر سو و نظر به سیاست های صندوق در ایجاد نمایشگاه های صنایع دستی و فرش دستباف و با توجه به ظرفیت هایی همچون سفالگری 7هزار ساله سراوان، این همکاری می تواند به ارائه محصولی باکیفیت به دست مصرف کننده نیز منجر گردد.
او گفت: ایجاد شرایطی همچون کاهش اجاره بها و ارائه تسهیلات قرض الحسنه ازجمله خدمات قابل ارائه ای است می توانند زمینه توسعه سرمایه گذاری در استان های کمتر برخوردار را فراهم سازد.
منبع: میراث آریا