فواید باورنکردنی کیوی!

به گزارش مقاله های علمی، کیوی این میوه پرزدار، دارای مواد غذایی بالا و میزان کالری بسیار پایینی است، به این خاطر در رده میوه های بسیار مفید قرار گرفته است. این میوه به دلیل خاصیت کاهندگی که بر سطح تری گلیسیرید دارد، از غلظت خون می کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته ها جلوگیری می نماید.

فواید باورنکردنی کیوی!

به گزارش مقاله های علمی به نقل از بیتوته، کیوی با داشتن آنتی اکسیدان فراوان خاصیت ضدسرطانی بسیاری دارد و امکان مبتلا شدن به بعضی از سرطان ها را کاهش می دهد.

کیوی بمبی ضد استرس

استرس و کمبود خواب روی بدن انسان اثر می گذارد. هرکس می خواهد به این وضع دچار نگردد باید در روز 4 عدد کیوی بخورد. 4 عدد کیوی را در طول روز تقسیم کنید. مثلاً صبح ظهر بعدازظهرو عصر. چون بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره کند.

خواص کیوی برای معده:

متأسفانه آنزیم های کیوی در معده از طریق اسید معده از بین می رود. اما اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد مقداری خنثی می گردد و آنزیم های کیوی می توانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است تا مواد پروتئینی در اثر این آنزیم ها به قطعات کوچکتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین را در معده و روده آسانتر می کند.

کاهش فشار خون از فواید کیوی است

خواص درمانی میوه کیوی

درمان بیماری آسم از خاصیت کیوی: میوه کیوی چون دارای ویتامین C است، بیماران مبتلا به آسم می توانند روزانه یک عدد کیوی میل کنند چراکه باعث خس خس در ریه ها شده و تنفس بیماران آسمی را بهبود می بخشد.

افرادی که دیابت نوع اول یا دوم دارند هم می توانند کیوی بخورند.

کیوی موجب می گردد گوارش در بدن آسان تر گردد و تجزیه پروتئین در روده به راحتی امکان پذیر گردد. افرادی که دچار اختلال گوارشی می شوند، از کیوی استفاده کنند.

میوه کیوی چون غنی از ویتامین C است، سیستم ایمنی بدن را بالا می برد. از کیوی برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می گردد.

کاهش فشار خون در افرادی که فشار خون بالایی دارند با خوردن کیوی ممکن می گردد. و باعث می گردد فشار خون پایین آمده و یک فشار خون نرمالی داشته باشید.

کیوی از لخته شده خون در شریانات قلب جلوگیری می کند. افرادی که کلسترول بد خون دارند می توانند با میل نمودن کیوی از سکته قلبی جلوگیری نموده و خونشان را رقیق تر کنند.

تقویت بینایی یکی از خواص کیوی: افرادی که چشمام ضعیفی دارند با خوردن کیوی می توانند بینایی خود را افزایش دهند و از ضعیف شدن چشم هایشان جلوگیری کنند، چراکه کیوی دارای مقدار زیادی ویتامینA بوده که این ویتامین برای چشم بسیار مفید است.

کیوی از آسیب به DNA جلوگیری می کند، که به پیشگیری از سرطان جلوگیری می کند.

فیبر موجود در کیوی می تواند به سموم بچسبد و آن را از بدن خارج کند.

کیوی همچنین دارای مس، آهن و فسفر است

ارزش غذایی کیوی:

کیوی منبعی بسیار غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است. ویتامین ث موجود در کیوی، 2 برابر پرتقال، 6 برابر لیموترش و میزان مواد مغذی آن 8 برابر سیب است. همچنین دانه های سیاه آن حاوی ویتامین D است. کیوی همچنین دارای ویتامین A ویتامین های B1, B3, B2 و سایر ویتامین های گروه ب است.

کیوی از میوه های بسیار کم کالری است. در 100 گرم کیوی 47 کالری وجود دارد و از جهت میزان کالری هم ردیف زردآلو و نارنگی است. مقدار پتاسیم آن از موز بیشتر است. از میزان منیزیم بسیار بالایی برخوردار است و به همین خاطر نیز امکان ابتلا به بعضی از سرطان ها و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

کیوی همچنین دارای مس، آهن و فسفر است. کیوی میوه ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این رو می توان آن را در رده میوه های بسیار مفید قرار داد.

  • کدام میوه ، چه خاصیتی دارد؟

کیوی چه ویتامینی دارد

مضرات کیوی :

کیوی دارای مقدار زیادی اگزالات است که موجب تشکیل سنگ در کلیه و کیسه صفرا می گردد. به همین دلیل بار یافراد مستعد سنگ کلیه و سنگ صفرا مضر است.

آلرژی یا حساسیت به کیوی بسیار رایج است و 10٪ تمام واکنش های آلرژیک نسبت به غذا در بچه ها به وجود می آید. مخصوصا افرادی که به لاتکس، موز و آووکادو حساسیت دارند، باید بیشتر مراقب واکنش های آلرژیک ناشی از مصرف کیوی باشند. حساسیت به کیوی می تواند باعث بروز سندرم حساسیت اورال، کهیر (دراثر مصرف یا لمس)، ورم، خارش پوست، حساسیت بینی و دهان و آنافیلاکسی گردد که می تواند جان فرد را تهدید کند.

افرادی که از داروهای مسدودکننده گیرنده آدرنرژیک بتا استفاده می کنند، باید از کیوی در مقادیر متوسط استفاده کنند. زیرا پتاسیم موجود در کیوی می تواند موجب افزایش پتاسیم بدن به بالاتر از حد طبیعی بگردد. افزایش پتاسیم می تواند برای کلیه ها مخصوصا در افراد مبتلا به بیماری های کلیوی مضر باشد.

کیوی دارای اگزالات است. این ترکیب می تواند موجب سنگ کلیه گردد. به این علت این میوه برای افرادی که مستعد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا هستند باید با احتیاط مصرف گردد.

اگزالات موجود در کیوی مانع جذب کلسیم می گردد. به این علت بهتر است 2 تا 3 ساعت قبل و بعد از مصرف لبنیات این میوه را میل نکنید تا مانع جذب کلسیم نگردد.

همچنین کیوی در بعضی افراد باعث کاهش سرعت لختگی خون شده و بر کسانی که اختلالات خون ریزی دارند، مشکل ایجاد کند. بنابراین اگر عمل جراحی در پیش دارید، توصیه می گردد حداقل از دو هفته قبل از عمل کیوی مصرف نکنید.

کیوی خام نیز دارای مقادیر زیادی آنزیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است، اما محتمل است برای بعضی از افراد آلرژ ی زا باشد. بویژه افرادی که به آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به این میوه هم هستند.

از کیوی می توانید چیپس تهیه کنید

چند نکته

کیوی را می توانید در دمای اتاق نگهداری نموده، آن را به مدت چند روز ذخیره کنید.

هرگز کیوی را کنار سیب و گلابی قرار ندهید. کیوی به هنگام رسیدن مقداری گاز اتیلن از خود متصاعد می کند این گاز باعث رسیدن میوه های دیگری چون سیب و گلابی می گردد، لذا نباید محل نگهداری کیوی با سایر میوه ها یکی باشد.

در هنگام خرید کیوی اگر بر اثر فشار جزئی، نرمی زیر دستان خود احساس کردید از خریدن آن صرف نظر کنید.

کیوی طلایی دارای پوستی نرم و برنزی رنگ بوده و گوشت آن به رنگ طلایی است. ارزش تجاری این نوع کیوی از انواع سبز بیشتر است.

استفاده از کیوی خام در دسرهای حاوی شیر یا هر فراورده لبنی دیگر نامناسب است زیرا این آنزیم در عرض چند دقیقه در حالیکه بوی بسیار بدی فراوری می کند آغاز به حل کردن پروتئین شیر می کند.

منبع: جام جم آنلاین

به "فواید باورنکردنی کیوی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید باورنکردنی کیوی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید