6 درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

به گزارش مقاله های علمی، رقیق شدن خون در این میان، می تواند به بازگرداندن جریان خون و جلوگیری از آسیب های عمده کمک کند. با این حال رقیق کننده های طبیعی خون فقط داروهای قوی تجویز شده نیستند بلکه برخی مواد غذایی نیز به طور طبیعی همین خاصیت را دارند.

6 درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، با مصرف 6 ماده غذایی می توان از غلظت خون جلوگیری کرد:

- سیر: سیر خاصیت رقیق کنندگی خون را دارد و مصرف آن به طور منظم باعث جلوگیری از لخته شدن خون می شود. البته اگر شما از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید با پزشک تان در مورد مقدار مصرف سیر مشورت کنید چون سیر می تواند با مصرف این داروها تداخل ایجاد کند.

- روغن ماهی: سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است که نه تنها به تقویت عملکرد مغز کمک می کند بلکه مسائل جدی سلامت مانند سکته مغزی را نیز کاهش می دهد. اسیدهای چرب امگا 3 همچنین با جلوگیری از ایجاد مواد تشکیل دهنده پلاکتی، باعث رقیق شدن خون می شود. اگر طرفدار طعم ماهی نیستید، مکمل های امگا 3 را برای رقیق شدن خون روزانه مصرف کنید.

- ویتامین D: منجر به جلوگیری از تشکیل لخته خون و کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی می شود. ویتامین D در طیف گسترده ای از مواد غذایی مانند بادام، دانه های کامل، آفتابگردان، تخم مرغ و آجیل یافت می شود. از مکمل های ویتامین D نیز برای رقیق شدن خون می توان بهره برد.

- زنجبیل: نه تنها منجر به کاهش التهاب گوارشی و کمک به رفع سوء هاضمه می شود، بلکه سالیسیلات موجود در آن، اسیدی است که می تواند منجر به کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی شود. زنجبیل به صورت تازه، ادویه یا چای در دسترس است و از این رو گنجاندن آن به صورت منظم در رژیم غذایی روزانه سخت نیست. تنها پیش از استفاده از زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید تا این ماده غذایی با داروهای تجویزی برای شما تداخل ایجاد نکند.

- آووکادو: از دو طریق مانع ایجاد لخته خون می شود. اول این که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و از تشکیل پلاکت ها جلوگیری می کند و دوم این که حاوی اسید سالیسیلات است و با کاهش تشکیل لخته، از بروز سکته مغزی نیز پیشگیری می کند.

- روغن زیتون: یک مطالعه که نتایج آن در مجله تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده، حاکی از آن است که فنول ها در روغن زیتون برای جلوگیری از لخته خون موثر است. علاوه بر این، روغن زیتون علاوه بر اثر حفاظتی بر روی سرخرگ های بدن، چسبندگی پلاکت های خون را به تاخیر می اندازد و اندازه ترومبوکسان را که از عوامل افزایش دهنده چسبندگی پلاکت هاست، کاهش می دهد. نمونه شاخص این اثر مفید رژیم غذایی مدیترانه ای است که غنی از زیتون، ماهی، سیر یا حبوبات و سبزی است و به همین علت است که آمار مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی در کشورهای حاشیه دریای مدیترانه به کمترین اندازه رسیده است.

منبع: گردشبان

به "6 درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید