8 ترفند کافه ها و رستوران ها برای گرسنه تر کردن ما و مجذوب کننده تر کردن غذای خود

به گزارش مقاله های علمی، خیلی ها می گویند تا زمانی که مزه غذا خوب باشد، نحوه سرو آن برایشان اهمیتی ندارد. با این حال، در پس یک غذای خوب چیزی بسیار فراتر از صرف ترکیب صحیح مواد وجود دارد. آزمایشات نشان داده نحوه سرو غذا تأثیر زیادی بر انتظار ما از مزه آن دارد. کارشناسان غذا این ترفند های روانشناختی را بلدند و همیشه از آن ها برای فروش محصولات خود استفاده می نمایند.

8 ترفند کافه ها و رستوران ها برای گرسنه تر کردن ما و مجذوب کننده تر کردن غذای خود

به گزارش روزیاتو، در ادامه با این ترفند ها آشنا خواهیم شد.

1- ظرف سفید مزه شیرین را تشدید می نماید و ظرف سیاه مزه شور را

تحقیقات نشان داده رنگ ظرف می تواند بر نحوه درک ما از مزه مواد غذایی اثر بگذارد. محققان برای آزمایش این موضوع، تکه های کوچکی موس توت فرنگی را در ظروف سفید یا سیاه رنگ برای شرکت نمایندگان تحقیق سرو کردند. در خاتمه معلوم شد موسی که در ظرف سفید رنگ سرو شده بود شیرین تر و خوش طعم تر به نظر می آمد. از سویی دیگر، ظرف سیاه رنگ مزه موس را شورتر نموده بود. به همین علت است که مواد غذایی تلخ یا تند را معمولاً در ظروف سیاه رنگ سرو می نمایند.

2- نوشیدنی های قرمز مزه بیشتری دارند

آزمایش دیگری نشان دداده رنگ نوشیدنی بر مزه آن اثر می گذارد. در این آزمایش، به همه شرکت نمایندگان آزمایش یک نوشیدنی داده شد. نوشیدنی همه آب گیلاس بود و تنها از نظر مقدار شیرینی و رنگ قرمز با یکدیگر متفاوت بودند. نتیجه این بود که پررنگ ترین نوشیدنی، بیشترین مزه را داشت.

به علاوه، شرکت نمایندگان مدعی بودند پررنگ ترین نوشیدندی، بیشتر مزه گیلاس واقعی می داد. به همین علت است که تولیدنمایندگان خوراکی ها و نوشیدنی ها رنگ زیادی به محصولات خود اضافه می نمایند.

3- شکل شکلات روی مزه آن تأثیر می گذارد

در یک جعبه شکلات معمولاً شکلات هایی به اشکال مختلف وجود دارد، این موضوع، اما اتفاقی نیست. در حقیقت، شکل شکل اثر زیادی بر سرعت آب شدن را در دهان دارد، امری که بر مزه شکلات تأثیر می گذارد. شکلات هایی که مساحت بیشتری دارند مولکول های خود را سریع تر آزاد می نمایند. با این حال، اگر قرار باشد مزه شکلات به آرامی احساس گردد، آن را به شکلی طراحی می نمایند که خیلی سریع آب نگردد.

4- ما دوست نداریم غذا های عادی رنگی غیرعادی داشته باشند

رنگ غذا ها می تواند بسیار بیشتر از چیزی که تصور می کنیم، بر درک و دریافت ما اثر بگذارد.

در آزمایشی از شرکت نمایندگان خواسته شد استیک و سیب زمینی را در نور کم بخورند. همه آن ها از غذا اظهار رضایت کردند تا اینکه چراغ ها روشن شد. شرکت نمایندگان وقتی تماشاد استیک ها به رنگ آبی و سیب زمینی ها به رنگ سبز بودند، از خوردن آن ها دست کشیدند. با آنکه مزه غذا تغییری ننموده بود، اما حال برخی از شرکت نمایندگان واقعاً به هم خورد.

5- زرد و نارنجی گرسنه ترمان می نمایند

بر اساس تحقیقات، با تماشا رنگ زرد، مغز ما سروتونین بیشتری ترشح می نماید. به همین علت، این رنگ برای ما تداعی گر گرما و شادی است. رنگ زرد به طور کلی ما را خوش بین تر می نماید و ممکن است باعث گردد غذای بیشتری بخوریم. در خصوص رنگ نارنجی هم همین گونه است. به همین علت است که بسیاری از رستوران های پرطرفدار از رنگ های گرم و اشتها آور، مانند زرد و نارنجی در طراحی های خود استفاده می نمایند.

6- شکل و رنگ فنجان می تواند روی مزه قهوه تأثیر بگذارد

تحقیقات ثابت نموده رنگ و شکل فنجان قهوه بر درک و دریافت فرد از قهوه اثر می گذارد. هم کارشناسان قهوه و هم افراد غیر کارشناس معتقدند قهوه در فنجان های لاله ای شکل عطر بیشتری دارد. به علاوه، رنگ های تیره برای ما تداعی گر مزه بیشتر هستند و به همین علت است که قهوه در فنجان سفید مزه بیشتری دارد. چون رنگ قهوه در تضاد با سفیدی فنجان، تیره تر به نظر می رسد.

7- رنگ آبی اشتها را کم می نماید

فقدان نسبی رنگ آبی در طبیعت، دست کم در زمینه چیز های خوردنی، باعث شده این رنگ اثری کاهنده بر اشتها داشته باشد. به جز بلوبری، ما به ندرت می توانیم رنگ آبی را به یک ماده غذایی ربط دهیم. از آنجایی که رنگ آبی هیچ غذایی را برای ما تداعی نمی نماید، وقتی در محیطی آبی رنگ قرار داریم به طور کلی کمتر غذا می خوریم. به همین علت، یکی از چیز هایی که در بسیاری از برنامه های کاهش وزن وجود دارد استفاده از ظروف آبی رنگ است.

8- هات چاکلت در لیوان نارنجی رنگ مزه بهتری دارد

رنگ لیوانی که در آن می نوشیم می تواند تأثیر زیادی روی تصور ما از مزه نوشیدنی داشته باشد. تحقیقات نشان داده وقتی هات چاکلت در لیوان نارنجی یا کرم رنگ سرو می گردد، آدم ها مزه آن را بیشتر می پسندند. از قرار معلوم این رنگ ها مزه شکلات را بهتر می نمایند، امری که باعث رضایت بیشتر فرد از نوشیدنی می گردد. علاوه بر این، هات چاکلت در لیوان کرم تیره، مزه شیرین تر و بیشتری برای افراد پیدا نموده بود.

منبع: فرارو

به "8 ترفند کافه ها و رستوران ها برای گرسنه تر کردن ما و مجذوب کننده تر کردن غذای خود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 ترفند کافه ها و رستوران ها برای گرسنه تر کردن ما و مجذوب کننده تر کردن غذای خود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید