این گیاه در آرامش بخشی معجزه می نماید
به گزارش مقاله های علمی، زعفران حاوی مواد چرب، املاح معدنی، موسیلاژ و اسانس های فراوانی است. رنگ زعفران مربوط به ماده ای به نام کرویسن است.
به گزارش بهداشت نیوز، مهمترین خاصیت زعفران که از قدیم مورد توجه بوده درمان افسردگی است. زعفران باعث تحریک اعصاب شده و برای درمان افسردگی مفید است. زعفران بوی قوی و طعمی تلخ دارد، باعث تحریک اعصاب شده، اثر مسکن دارد و دارای خاصیت آرام بخشی و خواب آوری است و بالاخره اگر می خواهید همواره شاد و خندان باشید، زعفران بخورید.
زعفران را باید در شیشه های دربسته و دور از تور نگه داری کنید زیرا عطر و رنگ خود را در اثر نور از دست می دهد. اسانس زعفران تبخیر شدنی است و در صورت نگه داری نامناسب به مرور زمان اسانس آن تبخیر، از اثرات دارویی و طعم مزه آن کاسته شده و مرغوبیت خود را نیز از دست می دهد.
با توجه به اینکه مواد معطر گیاه در حالت پودر شده، بسیار سریع تر از پودر نشده آن تبخیر می گردد پس بهتر است زعفران را تا موقع مصرف پودر نکنید یا در صورت پودر کردن، در ظرف دربسته نگه داری کنید.
از مضرات زعفران این است که روی سیستم فراوری مثل اثر دارد؛ بنابراین زنان حامله باید از خوردن زیاد آن اجتناب نمایند. ضمناً خوردن زیاد زعفران برای کلیه ها مضر است و اشتها را نیز کم می نماید.
منبع: فرارو