توجه به کتاب غیر درسی باعث توسعه مطالعه است
به گزارش مقاله های علمی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: نقش مدرسه و خانواده می تواند در توسعه مطالعه بسیار موثر باشد در صورتی که دانش آموزان غیر از کتاب های خود کتاب های غیر درسی را هم بخوانند.
به گزارش مقاله های علمی، آقای غلامعلی حداد عادل در مراسم اختتامیه جشنواره قلم زرین اضافه نمود: هم اکنون در بسیاری از شهر های ایران دانش آموزان غیر از کتاب درسی هیچ کتاب دیگری نمی خوانند و این در حالی است که در شهر آن ها نه کتاب فروشی در دسترس و نه امکان خرید برای همه است.
وی گفت: درس خواندن منحصر به حفظ کردن شده است و ارتباط بین کودک و نوجوان و کتاب برقرار نمی گردد.
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ادامه داد: شخصیت افراد در کودکی شکل می گیرد و بعد از آن هر چقدر در زمینه کتاب خوانی کوشش کنیم فایده ای ندارد.
وی اضافه نمود: باید تغییرات ساختاری در شیوه آموزش کتاب ها به وجود بیاید و معلم ها هم اهل کتاب باشند و حلقه اول یعنی ارتباط جامعه با کتاب تقویت گردد.
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی اضافه نمود: در سال های اخیر به علت تحریم قیمت کتاب روز به روز بیشتر شده و در سبد خانواده جایی برای کتاب نمانده است.
آقای حداد عادل گفت: با توجه به مسائل معیشتی، صنعت نشر در ایران با دشواری های زیادی روبروست و ما امیدواریم دولت آینده بتواند با سیاست گذاری های گوناگون و دفاع از خرید کتاب جامعه را به سمت توسعه کتابخانه های عمومی و مشغولیت جوانان با کتاب سوق دهد.
وی اضافه نمود: متاسفانه هم اکنون فضای مجازی در دسترس همه را به سمت نویسندگی بی محتوا سوق داده است. این درحالی است که همه به نوعی گوینده اند و نه نویسنده و حرف های معمولی، عالم گستر شده است.
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: روز قلم می تواند فرصتی برای توجه به دغدغه های اهل کتاب و نویسندگان باشد.
منبع: جام جم آنلاین