خوراکی هایی برای جلوگیری از ترش کردن معده

به گزارش مقاله های علمی، ترش کردن معده به دلیل سردی عارض شده به آن است که با این راه حل، اورژانسی می توانید آن را درمان کنید.

خوراکی هایی برای جلوگیری از ترش کردن معده

به گزارش ایسکانیوز، دکتر حسین روازاده متخصص طب سنتی گفت: عموما مسائل ترش کردن معده به دلیل سردی عارض شده به معده می باشد که جهت برطرف اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه می گردد از جوش شیرین که متاسفانه امروز بد نام شده است.

وی اضافه کرد: برای این کار به محضی که احساس کردید معده شما می خواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید.

این متخصص طب سنتی گفت: چون جوش شیرین یک باز محسوب می گردد و ترشی از اسید است، وقتی آن ها با هم ترکیب شوند تبدیل به آب و نمک می گردند و احساس ترش کردن، برطرف خواهد شد و معده سالم می ماند.

وی با توجه به اینکه جوش شیرین درمان دلیل مشکل اصلی نیست، توضیح داد: جوش شیرین درمان علامتی محسوب می گردد یعنی علامت مشکل شما که ترش کردن معده است را موقتا برطرف می نماید. بعلاوه با خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف نوشیدنی و آب وسط غذا و بعد از آن و پرهیز از مصرف کیک، کلوچه و بیسکویت به برطرف مشکل معده خود بپردازند.

دکتر روازاده خاطر نشان کرد: توصیه می گردد برای برطرف سردی معده هرگز چای نخورید، شربت زنجبیل و عسل هفته ای دو یا سه بار حتما خورده گردد و هیچوقت غذای خام به همراه پخته میل نکنید، مدتی(حدود 1 ماه) نیز از خوردن مواد خام و لیمو عمانی و ترشیجات و میوه ها خصوصا مرکبات خودداری کنید و عسل بیشتر بخورید.

منبع: فرارو

به "خوراکی هایی برای جلوگیری از ترش کردن معده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی هایی برای جلوگیری از ترش کردن معده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید