طرز تهیه توپک سوخاری با سس ماست
به گزارش مقاله های علمی، توپک های سوخاری از آرد و شکر و پنیر پیتزا و تخم مرغ تشکیل شده است. توپک سوخاری به همراه سس ماست یک پیش غذای بی نظیر و خوشمزه است.
مقاله های علمی | سرویس آشپزی - توپک سوخاری به معنای واقعی کلمه بسیار ساده است. تنها نکته مهم در پخت این توپک ها میزان استفاده از آرد ذرت و آرد سفید است مناسب برای پیش غذا
مواد لازم جهت تهیه توپک سوخاری
آرد ذرت | 1 و 1/2 پیمانه |
آرد سفید | 3/4 پیمانه |
شکر | 1 و 1/2 قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | 1/2پیمانه |
فلفل سبز | 1/4 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
دوغ | 1 و 1/2 پیمانه |
روغن نباتی | به میزان لازم |
طرز تهیه توپک سوخاری
- برای آماده کردن توپک های سوخاری ابتدا آرد ذرت، آرد، شکر، پنیر و فلفل سبز را در یک کاسه ترکیب کنید. (بسته به ذایقه خود می توانید از فلفل و ادویه جات دیگر نیز استفاده نمایید.)
- تخم مرغ و دوغ را در این مرحله بیفزایید و مخلوط را هم بزنید. به اندازه ای که فقط با هم ترکیب شوند.
- خمیر را به مدت حداقل 10 دقیقه استراحت دهید.
- روغن را در سرخ کن و یا قابلمه کوچکی به خوبی داغ کنید. (دمای روغن باید حدود 375 درجه سانتی گراد باشد.)
- از خمیر گلوله های کوچکی درست کنید و در روغن داغ شده برای 1 تا 2 دقیقه در هر طرف و یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید.
- توپک ها را پس از سرخ کردن درون سبد و یا دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.
- توپک ها را با سس سرو کنید.
برای تهیه توپک سوخاری توصیه می گردد از ازدحام بیش از اندازه توپک ها در تابه خودداری کنید چرا که مدت زمان مناسب برای سرخ شدن آن ها بین 3 تا 5 دقیقه است و باعث تیره شدن آن ها خواهد شد. مدت زمان تقریبی برای تهیه این دستور 35 دقیقه است.
مواد لازم جهت تهیه سس ماست
ماست پر چرب | 1/4 پیمانه |
دوغ | 2 قاشق سوپ خوری |
نمک، فلفل سفید، پودر سیر | به میزان لازم |
طرز تهیه سس ماست
ماست، دوغ و ادویه ها را با یکدیگر ترکیب کنید تا مایعی صاف و یکدست حاصل گردد. (در صورت تمایل از فلفل سیاه برای طعم دادن به سس بهره ببرید.)
توجه: به طور کلی در تهیه سس هایی که نباید رنگ آن تغییر کند از فلفل سفید بهره ببرید.
علاوه بر سس ماست برای آشنایی با طرز تهیه دیگر سس ها با طعم های مختلف به لینک زیر رجوع کنید.
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
منبع: setare.com