طرز تهیه خورش گوجه فرنگی پامادور به روش گیلانی
به گزارش مقاله های علمی، خورش گوجه فرنگی یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می گردد.
اصالت این خورش ساده و خوشمزه متعلق به استان های شمالی کشورمان است و در تهیه آن از مواد غذایی متنوعی استفاده می گردد. نکته جالب در خصوص این غذای خوشمزه شمالی این است که از نظر مواد شباهت زیاید به املت گوجه فرنگی دارد، اما به علت استفاده از سیر طعم آن با املت فرق دارد.
مواد لازم برای 4 نفر
گوجه فرنگی 10 عدد
تخم مرغ2 تا 3 عدد
سیر5 حبه
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
دستور پخت خورش گوجه فرنگی
مرحله اول
برای تهیه خورش گوجه فرنگی مجلسی ابتدا گوجه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و داخل کاسه ای بزرگ رنده ریز می کنیم.سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و یا با گوشت کوب کاملا له می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و سیرها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم و کمی زردچوبه اضافه می کنیم و سیر ها را زیر و رو می کنیم تا عطر زردچوبه به خورد آن برود.
مرحله سوم
پس از اینکه سیر و زردچوبه با هم یکدست شدند، تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم و در صورت سالم بودن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سرخ شوند و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
مجددا همان تابه را می شوییم و روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا آب گوجه ها کاملا کشیده گردد و سرخ شوند.
مرحله پنجم
بعد از سرخ شدن گوجه فرنگی ها، ترکیب سیر و تخم مرغ های سرخ شده را به گوجه اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله ششم
حالا کمی زمان می دهیم تا خورش به خوبی جا بیفتد و روغن بیاندازد. حدودا 10 دقیقه بعد خورش گوجه ما آماده است و تابه را از روی حرارت بر می داریم و خورش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم.نوش جان
منبع: گردشبان