بیش از 300 تن گوشت ماهی در دامغان فراوری شد
به گزارش مقاله های علمی، مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: بیش از 300 تن گوشت ماهی در استخرهای پرورش ماهی این شهرستان سال گذشته فراوری شد.

به گزارش مقاله های علمی آنلاین، سید محسن طباطبائیان پنج شنبه چهارم اردیبهشت در گفت وگو با ایرنا، اعلام کرد: 210 تن گوشت ماهی سردآبی و 100 تن گوشت ماهی های گرم آبی سال گذشته در شهرستان دامغان فراوری شد.
وی ادامه داد: مجموع بهره برداران استخرهای پرورش ماهی این شهرستان 64 نفر است که عمده آن ها در زمینه پرورش ماهی های گرم آبی فعالیت دارند.
طباطبائیان به مجموع ظرفیت استخرهای دامغان اشاره نمود و گفت: ظرفیت استخرهای پرورش ماهی شهرستان حدود 450 تن است که از این میزان، 300 تن ظرفیت ماهی های سرد آبی است.
وی اعلام نمود: ظرفیت پرورش گونه های مختلف آبزیان مانند ماهیان سردآبی و گرم آبی به دلیل برخورداری از تنوع آب و هوایی و اقلیم مناسب در منطقه، به خوبی امکان پذیر است.
مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: عمده فراوری گوشت ماهی شهرستان به شهرستان های همجوار و استان مازندران ارسال می گردد.
در شهرستان دامغان، ماهی سردآبی قزل آلا و ماهی های گرم آبی کَپور، آمورفیتوفاک و بیگ هد پرورش می یابد.
سال 98 بیش ازهفت هزار و 800 تن گوشت مرغ و 6 هزار و 700 تن گوشت دام سبک، سنگین و شتر در شهرستان دامغان، استان سمنان فراوری شد.
منبع: همشهری آنلاین