طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری؛ غذای سریع با قارچ و پنیر
به گزارش مقاله های علمی، این ساندویچ با همه ساندویچ های مرغ فرق داره. یک فرق خوشمزه و مجذوب کننده چون مدل این ساندویچ اسلایدره. البته پنینی مرغ و اسنک مرغ هم خوشمزگی خودش رو داره و برای مهمانی گزینه خوبیه. اسلایدرها ساندویچ هایی شبیه به برگر هستن با این تفاوت که با این نان های مربعی شکل آماده می شن. خیلی خوشمزه و مجذوب کننده چون موقع سرو و پذیرایی هرکسی می تونه اسلاید یا یک برش از این مربع ها رو جدا کنه و نوش جان کنه. شما می تونین این ساندویچ مرغ تنوری رو با مواد متنوعی درست کنین و اون طوری تبدیل به ساندویچ های اسلایدر متنوع بشه. در خبرنگاران بلاگ با ما همراه شوید.
قارچ | 10 عدد |
سینه مرغ | 100 - 150 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
نان اسلایدر | 1- 2 عدد |
کره | 25 گرم |
خامه | 3 قاشق غذاخوری |
مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
کچاپ | 1 قاشق غذاخوری |
سس باربیکیو | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
پودر جوز هندی و آویشن | 1 دوم قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
جعفری | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
پنیر ورقه ای گودا | درصورت دلخواه |
طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری:
1- در ابتدا قارچ های ورقه ای شده را در میزانی روغن داخل ماهیتابه با حرارت بالا تفت می دهیم. بعد از اینکه قارچ ها کمی تفت خوردند آنها را به ظرفی دیگر منتقل می کنیم. (دقت کنید نباید قارچ ها زیاد حرارت ببینند.) پیاز نگینی شده را داخل همان ماهیتابه تفت می دهیم تا کمی سبک گردد.
2- بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد و عطر آن بلند شد، سینه مرغ را که بصورت حبه ای یا مکعبی خرد نموده ایم به آن اضافه می کنیم و مرغ و پیاز را تفت می دهیم تا کم کم مرغ ها تغییر رنگ دهند و کمی بپزند. در این مرحله سیر رنده شده و ادویه ها را که شامل پودر جوز هندی، پاپریکا و آویشن و نمک و فلفل است به آن اضافه می کنیم و مواد را کمی هم می زنیم.
3- مواد را به گوشه ای از ماهیتابه منتقل می کنیم و فلفل دلمه ای نگینی شده را گوشه ماهیتابه می ریزیم اینکار باعث می گردد فلفل بهتر تفت بخورد. بعد از تفت خوردن فلفل ها، قارچی را که از قبل سرخ نموده ایم به آن اضافه می کنیم و مجددا کمی تفت می دهیم.
4- وقتی کمی مواد را هم زدیم خامه را وسط ماهیتابه می ریزیم و آرام مواد را هم می زنیم. دقت کنید خانه حتما باید هم دمای محیط باشد تا بر اثر شوک حرارتی نبرد. زمانی که کل مواد با هم دیگر مخلوط شد و کمی حرارت دید و آب آن کامل کشیده شد آنرا به طرفی منتقل می کنیم تا سرد گردد.
5- برای آماده کردن سس روی نان، کره را آب می کنیم. نیمی از کره را را با سس مایونز، سس کچاپ ترکیب می کنیم تا یکدست گردد. نان اسلایدر را به آرامی از وسط با چاقو برش می دهیم و آنرا به دو لایه تقسیم می کنیم. بجای نان ساندویچ اسلایدر از هر نان ساندویچی دیگری نیز می توانید بهره ببرید.
6- لایه پایینی نان را داخل قالب پیرکس یا هر قالب دیگری که مناسب فر است می گذاریم و به یاری برس از سس آماده شده روی یک لایه از نان می مالیم. موادی که آماده کردیم را روی نان می ریزیم (برای انجام این مرحله مواد حتما باید به دمای محیط رسیده باشد تا نان خمیر نگردد.)
7- به میزان دلخواه روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم و روی آن کمی پنیر ورقه ای گودا قرار می دهیم. استفاده از این پنیرها برای خوشمزه تر شدن ساندویچ است و در صورت دلخواه می توانید آنرا حذف کنید. البته بهتر است از یک لایه نازک پنیر حتما بهره ببرید چون باعث چسبندگی لایه ها و منسجم تر شدن ساندویچ می گردد. لایه رویی نان را روی آن می زاریم.
8- جعفری را با به جای مانده کره ترکیب می کنیم و به یاری برس روی نان یک لایه از مخلوط جعفری و کره می زنیم. اینکار به خوشمزه تر شدن سطح ساندویچ یاری می نماید. روی قالب را با فویل می پوشانیم و قالب را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر که از قبل با دمای 200 درجه گرم نموده ایم قرار می دهیم.
بعد از این مدت زمان ساندویچ را بصورت گرم سرو می کنیم.
نکات مهم در تهیه ساندویچ مرغ تنوری:
- برای این ساندویچ از نان اسلایدر که از محصولات نان آوران (بنام نان نسیم) است استفاده می گردد. ولی در صورت دلخواه شما می توانید از نان برگر یا نان باگت نیز بهره ببرید و بعد از اینکه نان ها را برش زدید کف قالب را با لایه پایینی نان بپوشانید و باقی مراحل را به صورت مشابه پیش ببرید.
- برای مواد میانی ساندویچ از هر نوع مواد دلخواه دیگر مانند گوشت چرخ نموده تفت داده شده، مواد پیتزا (سوسیس و کالباس) یا حتی سبزیجات تفت داده شده، می توانید بهره ببرید و ساندویچ های اسلایدر با طعم های متنوع درست کنید. اما بهتر است برای هر مدل ساندویچ که غذای سریع است، مرحله سس زدن داخل نان و طعم دار کردن روی نان با مخلوط جعفری و کره را انجام دهید تا ساندویچ شما خوشمزه تر گردد.
- برای اینکه قارچ ها کمتر آب بندازند حتما باید ظرف (ماهیتابه) شما از میزان قارچ ها بزرگتر باشد و قارچ ها بصورت فشرده روی هم سوار نشوند تا حرارت یکسان ببینند و زیر حرارت هم حتما باید بالا باشد تا بجای آبپز شدن قارچ ها سرخ شوند یا تفت بخورند.
- میزان دما و مدت زمان تقریبی است. چون مواد این ساندویچ از قبل پخته شده، این زمان فقط برای گرم شدن آن، آب شدن پنیرها و یکی شدن طعم و مزه مواد و پنیر و سس ماست. پس بسته به سلیقه خود اگر کم برشته دوست دارین می تونین زودتر آنرا از فر خارج کنید و برعکس.
امیدوارم از طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری خوشتان آمده باشد. برای مشاهده طرز تهیه فست فودها و فینگرفودهای دیگر به مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا