طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و مجلسی

به گزارش مقاله های علمی، شیرینی ساق عروس با این نام خاص، یکی از مهمان های خوشرنگ و خوش طعم سفره های نوروزی است. این شیرینی دستور پختی بسیار آسان و کم هزینه دارد. با صرف زمان و انرژی بسیار کمی، برترین نتیجه را به دست می آورید. در ادامه با ما همراه باشید تا یکی از شیرینی های نوروزی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و مجلسی

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس

  • آرد دو پیمانه
  • شیر ولرم خرید آنلاین نصف پیمانه
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • پودر قند یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع یک چهارم پیمانه
  • نمک یک هشتم قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن سرخ کردنی به اندازه لازم

مواد لازم برای مغز شیرینی

  • پودر گردو نصف پیمانه
  • پودر قند نصف پیمانه
  • پودر پسته دو قاشق غذاخوری
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • عسل دو قاشق غذاخوری
  • پودر هل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

مرحله اول

شیرینی ساق عروس مثل نان برنجی و شیرینی توت، یکی از تنقلات خوشمزه نوروزی است که تهیه کردنش وقت و هزینه زیادی نمی برد. برای آغاز تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سفیده و زده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید. زرده ها هم بزنید تا یکدست شوند. شیر را به زرده های تخم مرغ اضافه نموده و ترکیب کنید. در ادامه روغن مایع و عصاره وانیل را به این مواد اضافه نموده و هم بزنید.

مرحله دوم

آرد را در دو مرحله الک کنید، این کار به ترکیب خمیر یاری می نماید. یک قاشق چایخوری پودر قند به آن اضافه کنید. مواد خشک را آرام آرام به مایع تان اضافه کنید و در همین حین هم بزنید. زمانی که خمیر کمی سفت شد، آن را ورز بدهید تا کاملا یکدست و صاف گردد. سپس مواد به ظرف منتقل کنید روی آن را با دستمال بپوشانید.

دو ساعت به خمیر فرصت دهید تا در دمای محیط استراحت کند.

مرحله سوم

پس از استراحت خمیر، بخش های کوچکی از آن را بردارید وردنه بزنید تا نازک گردد. حالا خمیر را به دور استوانه مخصوص شیرینی ساق عروس بپیچید.

استوانه چوبی یا فلزی مخصوص این شیرینی را به راحتی می توانید تهیه کنید. هر کدام از خمیرها را با یاری همان استوانه ها داخل پودر قند و پودر هل بغلتانید. زمانی که سطح آن ها کاملا آغشته شد، به سراغ مرحله هیجان انگیر سرخ کرد شیرینی می رویم.

مرحله چهارم

روغن مایع را داخل یک تابه نچسب گرم کنید و شیرینی ها داخل روغن سرخ کنید. در هنگامی که شیرینی ساق عروس در روغن سرخ می گردد، شما می توانید آن را به راحتی از استوانه میانی جدا کنید.

حالا نوبت به مغز شیرینی ها می رسد. پودر گردورا با پودر قند و گلاب ترکیب کنید و با یاری یک قیف، مواد را داخل حفره شیرینی بریزید.

چند نکته

  • برای تزیین شیرینی، سر و ته آن ها را ابتدا به عسل، سپس به پودر پسته و پودر گردو آغشته کنید.
  • برای تزئین شیرینی می توانید بر اساس سلیقه از ترافل های رنگی، کنجد یا پودر نارگیل بهره ببرید.
  • می توانید از رنگ های خوراکی در خمیر شیرینی بهره ببرید تا هیجان انگیزتر به نظر برسد.
  • این شیرینی را می توانید در کنار شیرینی مربایی، لوز نارگیل و باقلوا سرو کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی ساق عروس خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید