ظرف نیم ساعت یک کیک عصرانه خیلی خاص بپز!
به گزارش مقاله های علمی، به نظر خیلی از ما درست کردن کیک ها و شیرینی هایی که در قنادی ها با حسرت به آنها نگاه می کنیم، در خانه امکان پذیر نیست.
در حالی که بیشتر آنها را در خانه هم می گردد پخت. به این صورت هم سالم تر است و هم لذیذتر.
1. تخم مرغ ها را شکسته، سفیده ها را از زرده ها جدا کنید. سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند. فر را روشن نموده با حرارت 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم گردد. قالب مستطیل 33×22 را کمی چرب نموده و میزانی آرد داخل آن بپاشید.
2. وقتی سفیده ها کاملا پف کرد، شکر را به تدریج اضافه نموده و هم بزنید. در این مرحله زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن هم بزنید. در خاتمه عسل را در 8/1 پیمانه آب ولرم حل نموده و بیفزایند.
3. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط نموده همراه با وانیل و نمک به مواد بالا اضافه کنید. از اینجا به بعد همزن را کنار گذاشته و با قاشق به هم زدن ادامه دهید. روغن را اضافه نموده و خوب ترکیب را هم بزنید.
4. در ظرف دیگری پودر کاکائو را با سه قاشق از مواد کیک، مخلوط کنید. وقتی مواد را داخل قالب می ریزید مایه کاکائویی شده را با قاشق روی مواد روشن تر اضافه نموده و کمی آنها را مخلوط کنید.
5. قالب را داخل فر روی طبقه بالا قرار داده و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد.
بعد از طی مدت پخت و درآوردن قالب از فر، کمی صبر کنید تا خنک گردد. وقتی خوب خنک شد، کیک را با چاقو به صورت هفت و هشت برش دهید و شربت آماده شده را با قلم موی آشپزی روی کیک برش زده، بمالید. سپس پودر پسته و نارگیل، خلال بادام و ترافل را روی برش های کیک بپاشید.
مواد لازم
2 پیمانه آرد
یک پیمانه شکر
6 عدد تخم مرغ
4 /1 پیمانه روغن مایع
2 /1 ق چ بیکینگ پودر
4 /1 ق چ وانیل
2 ق س پودر کاکائو
یک ق م عسل
نمک
مواد لازم برای تزئین
50 گرم پودر پسته
50 گرم خلال بادام
50 گرم پودر نارگیل
به میزان لازم ترافل رنگی
شربت
عسل را با مربای انتخابی تان مخلوط نموده و با کمی آب ولرم رقیق کنید. البته نه تا حدی که خیلی آبکی گردد، باید غلظت آن طوری باشد که بتوانید شربت را به راحتی روی سطح کیک بمالید. حالا شربت آماده است.
مواد لازم
2 ق س عسل
یک ق س مربا (توت فرنگی یا آلبالو به دلخواه)
فوت وفن
آرد و بیکینگ پودر را قبل از آغاز کار با هم مخلوط نموده و سه بار الک کنید. این کار برای هوادهی بین ذرات آرد مفید بوده و باعث پف کردن کیک می گردد. اگر در این مرحله سهل انگاری کنید، پف کیکتان می خوابد.
از کجا بخریم؟
ترافل را در شکل های مختلف از فروشگاه های لوازم قنادی بخرید.
منبع: همشهری آنلاین